Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Essentials©: Zo word je Feelgood ondernemer mét een plan!

Wil jij ondernemen met een hoge Feelgood Factor? Doe dan de dingen die bij jou passen!

Je eigen bedrijf of zelfstandige activiteit opstarten en runnen is vaak veel en hard werken. Als jij ook gestart bent vanuit een passionele overtuiging dat je anderen kan helpen door jouw product of dienst aan te bieden, dan durven we ervoor te wedden dat je heel veel uren en dagen werkt en heel erg bezig bent met je klanten.

In dit webinar laten we jou kennismaken met Essentials©, een unieke manier om jouw bedrijfsidee om te vormen tot een indrukwekkend plan met een hoge Feelgood Factor! 

Wie live deelneemt aan het webinar, krijgt een uniek aanbod op het einde! Dus zorg dat je er zeker bij bent!

Zodat ondernemen makkelijk wordt én je de dingen doet die helemaal bij jou passen.

Tot binnenkort!

Stay Gold -xo-
Emilie & Valerie

Presentatie door
Touch of Gold Brand Makers
Emilie Govaerts & Valerie Maes

Waarom wij experten zijn...

Onze jarenlange ervaring in grote en kleine bedrijven en onze opleidingen (zowel in marketing als technisch/grafisch), maken dat wij met een gerust hart en zonder pretentie over onszelf kunnen zeggen dat je op ons kan vertrouwen om jou te ondersteunen bij het uitbouwen van jouw Feelgood bedrijf.

Wij weten namelijk wat het is om een bedrijf te starten, het te doen groeien en te behouden. Wij weten ook wat ervoor nodig is om dat te doen, tot in het detail.

Daar is niet alleen Touch of Gold zelf een voorbeeld van, maar ook de vele klanten die al met ons samenwerkten en de andere bedrijven waar we actief in zijn.

Meer info op www.touchofgold.be

Deel dit webinar!