Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

MasterClass: Go For Gold, Next Level!

Wil jij ondernemen met een hoge Feelgood Factor en wil jij met je bedrijf voor goud te gaan, op naar het volgende niveau?

Deze MasterClass is voor ondernemers die hun bedrijf verder professioneel willen uitbouwen en die hierbij ondersteund willen worden door experten die aandacht hebben voor jouw individuele situatie (die met andere woorden niet gewoon een standaardmodel uit de kast halen en op je los laten).

Tijdens dit webinar geven we jou:
  • inzicht in wat je hiervoor nodig hebt
  • hoe je dit praktisch kan toepassen voor jouw bedrijf
  • zodat jij kan ondernemen op de manier die bij jou past
  • met het oog op de groei die jij voor ogen hebt.

Je krijgt ook een Werkboek waarin je je voor jezelf kan aftoetsen wat jouw huidige situatie is en waar je naartoe wil, zodat je er meteen een actielijst aan kan koppelen.

Als SUPERBONUS krijg je ook nog individuele feedback na het webinar als je ons je werkboek achteraf toestuurt. 

Ben jij er klaar voor?  Go For Gold, Next Level! en schrijf NU in voor het webinar!

Stay Gold -xo-
Emilie & Valerie

Presentatie door
Touch of Gold Brand Makers
Emilie Govaerts & Valerie Maes

Waarom wij experten zijn...

Onze jarenlange ervaring in grote en kleine bedrijven en onze opleidingen (zowel in marketing als technisch/grafisch), maken dat wij met een gerust hart en zonder pretentie over onszelf kunnen zeggen dat je op ons kan vertrouwen om jou te ondersteunen bij het uitbouwen van jouw Feelgood bedrijf.

Wij weten namelijk wat het is om een bedrijf te starten, het te doen groeien en te behouden. Wij weten ook wat ervoor nodig is om dat te doen, tot in het detail.

Daar is niet alleen Touch of Gold zelf een voorbeeld van, maar ook de vele klanten die al met ons samenwerkten en de andere bedrijven waar we actief in zijn.

Meer info op www.touchofgold.be

Deel deze MasterClass!